Vicky de Castella

Far: Orlando Vici (FR)

Mor: Peya De Castella

Morfar: Alf Palema (US)

Född: 2016 (6 år)

Kön: Sto

Ägare: Pettersson & Company KB, Vännäs

Uppfödare: Forsmoo M & B, Wessman K, Svanå Å

19 starter 0-2-4

Inkörda: 86 500:-

Travinfo

2022-01-31

Startade i Boden 2/1 och var där godkänd som trea. Däremot gav hon ett klent intryck i starten på Umåker 20/1 men vi hittade inga fel på henne efter det och grubblar lite på vad det kan ha handlat om då. Vi tränar på och eventuellt kan det bli start i Boden 20/2.

2021-12-31

Gjorde en start i julmånaden där hon trist nog galopperade i första kurvan, men kom igen bra till en femteplats i Boden. Tränar fortsatt bra här hemma och det känns som att hon utvecklas successivt. Får starta på i vinter och det närmast i Boden redan nu på söndag 2/1.

2021-11-30

Svarade för en godkänd insats som trea från ledningen i Boden 5/11 även om jag hade hoppats att det skulle finnas en växel till över upploppet, har därefter tränat på hemma och startade nu i måndags där hon efter en vilsam ryggresa spurtade bra till en klar andraplats.

2021-10-31

Startade i Skellefteå under V75-dagen 2/10 där hon svarade för ett bra lopp och var trea i mål. Att vi då hade satt på henne ett stänknät gjorde definitivt positivt resultat. Har tränat bra under oktober månad och kommer nu att starta igen på Bodentravet fredag 5/11.

2021-09-30

Var trea i ett breddlopp på Umåker i början av månaden. Startade sen i Skellefteå i lördags 25/9 där han blev fyra på ett okej sätt. Då körande Janne Norberg har kommit med några ändringsförslag som bland annat att sätta på henne ett stänknät. Startar i Skellefteå 2/10.

2021-08-31

Har inte tävlat utan gåtts igenom av veterinär och det visade sig finnas en hel del som åtgärdades och det främst bak. Har därefter fått ta det lite lugnare med träning ett tag och men nu har vi trissat upp igen. Startar i ett breddlopp på Umåker nu på lördag 4/9.

2021-07-31

Startade i Lycksele där hon gick i ledningen men var sämre för dagen och gav sig helt till slut. Hon har tränats efter det men här ligger jag lite lågt för dagen då det där extra saknas varför hon ska gås igenom av veterinär inom kort. Jag misstänker att hon dras med någon krämpa.

2021-06-30

Tränar på bra såväl här hemma som när hon här i juni varit inne på Umåker och gått banjobb där. Kom tyvärr inte med i lopp i Skellefteå i lördags varför det nu blir lite väl långt mellan starterna fram till att hon nu kommer att starta i Lycksele nästa tisdag 6/7. Formen finns där.

2021-05-31

Det är mycket lättare och roligt att hitta lämpliga proppar, matcha, för varmblod där vi för ”Vicky” nu hittat några mycket passande lopp. Hon var för lätt balanserad i Boden, rullade över i första sväng, var sen bra tvåa i Skellefteå med tyngre skor. Startar i Skellefteå 26/6.

2021-04-30

Har gått några banjobb i stadig 18-fart på enkelt sätt och känns riktigt bra varför vi planerar för comeback inom kort. Det känns onekligen mycket spännande att på torsdag starta en häst med den här kapaciteten och, i sammanhanget, ”bara” 8.000 kronor på kontot.

2021-03-31

Hon var lite sned i kroppen varför hon är genomgången av veterinär och kiropraktiker vilket gjorde susen. Nu ska vi ta in henne till Umåker, det ska bli spännande att där känna på henne i banjobb och testa oss fram till rätt balans. Loppcomeback ska inte vara så långt borta.

2021-02-28

Har nu varit hos oss i två månader och verkligen utvecklats där vi har kunnat lätta henne i balansen på ett positivt sätt. Hon har blivit starkare, ska kollas av veterinär inom kort och sen börja gå banjobb. Borde kunna göra tävlingscomeback i vår vilket blir klart spännande.

2021-01-31

Är fortfarande inte helt kurant då hon är lite sned i kroppen vilket vi ska undersöka här inom kort. Sedan hon kom till oss för en månad sedan har vi tränat styrka med henne och jag vill faktiskt påstå att hon blivit starkare och ännu bättre ska det bli när hon blir riktigt fräsch.

20201231

Ett varmblodigt nyförvärv som kom till oss i mellandagarna och ska få en chans till om vi förstått det rätt. Hon har inte presterat något speciellt hittills, tanken är att vi ska försöka träna upp henne rejält men hittills har vi bara hunnit köra henne i några lugnare styrkepass