Vicky de Castella

Far: Orlando Vici (FR)

Mor: Peya De Castella

Morfar: Alf Palema (US)

Född: 2016 (5år)

Kön: Sto

Ägare: Pettersson & Company KB, Vännäs

Uppfödare: Forsmoo M & B, Wessman K, Svanå Å

10 starter 0-1-0

Inkörda: 25 000:-

Travinfo

2021-05-31

Det är mycket lättare och roligt att hitta lämpliga proppar, matcha, för varmblod där vi för ”Vicky” nu hittat några mycket passande lopp. Hon var för lätt balanserad i Boden, rullade över i första sväng, var sen bra tvåa i Skellefteå med tyngre skor. Startar i Skellefteå 26/6.

2021-04-30

Har gått några banjobb i stadig 18-fart på enkelt sätt och känns riktigt bra varför vi planerar för comeback inom kort. Det känns onekligen mycket spännande att på torsdag starta en häst med den här kapaciteten och, i sammanhanget, ”bara” 8.000 kronor på kontot.

2021-03-31

Hon var lite sned i kroppen varför hon är genomgången av veterinär och kiropraktiker vilket gjorde susen. Nu ska vi ta in henne till Umåker, det ska bli spännande att där känna på henne i banjobb och testa oss fram till rätt balans. Loppcomeback ska inte vara så långt borta.

2021-02-28

Har nu varit hos oss i två månader och verkligen utvecklats där vi har kunnat lätta henne i balansen på ett positivt sätt. Hon har blivit starkare, ska kollas av veterinär inom kort och sen börja gå banjobb. Borde kunna göra tävlingscomeback i vår vilket blir klart spännande.

2021-01-31

Är fortfarande inte helt kurant då hon är lite sned i kroppen vilket vi ska undersöka här inom kort. Sedan hon kom till oss för en månad sedan har vi tränat styrka med henne och jag vill faktiskt påstå att hon blivit starkare och ännu bättre ska det bli när hon blir riktigt fräsch.

20201231

Ett varmblodigt nyförvärv som kom till oss i mellandagarna och ska få en chans till om vi förstått det rätt. Hon har inte presterat något speciellt hittills, tanken är att vi ska försöka träna upp henne rejält men hittills har vi bara hunnit köra henne i några lugnare styrkepass