Väskinge Herman

Far: Lome Brage (NO)

Mor: Mia Mollyn

Morfar: Moe Odin (NO)

Född: 2019 (2år)

Kön: Valack

Ägare: Jan Karlsson & Ernst Nilsson

Uppfödare: Väskinge Stallet Alltjänst HB, Sala

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2021-03-31

”Herman” är verkligen en egen figur, mycket bestämd i sin personlighet där han mellan varven kan vara en aning envis då han inte vill mycket vilket han kanske har efter ägarduon!? De bättre dagarna som blir allt fler visar dock denna tunga inköpsinvestering lovande takter.

2021-02-28

Kan fortfarande visa vissa lata och envisa tecken, men Janne och Ernsts pensionsförsäkring tar sig successivt. Har långa fina steg och lägger mark under sig när han verkligen vill det. Vi tränar på för att i år köra premie- och kvallopp. ”Herman” är också en fantastiskt snygg häst.

2021-01-31

Det var lite rörigt i början med den välstammande ”dyringen” sedan han kom till oss för ett halvår sedan där han dock lugnat ner sig efter ”könsbytet”. Han har blivit mycket snällare, utvecklas i träningen även om han fortfarande är lite lat emellanåt, är dock stark och rejäl.

2020-12-31

Den inledande tömkörningen gick bra för ”Filmdyringen” som Janne och Ernst köpte efter att ha sett honom på film. Dock var han vansinnigt rädd för vagnen vilket dock blev bättre efter att han kastrerats. Rör sig mycket fint, men är lite lat och ligger helst mitt i träningsgruppen.