Vännfors Sessan

Far: Philip Ess (NO)

Mor: Vännfors Lotta

Morfar: Järvsöviking

Född: 2020 (2år)

Kön: Sto

Ägare: Nordli Sven-Olof, Vännäs

Uppfödare: Nordli Sven-Olof, Vännäs

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2022-01-31

En bättre variant av storasyster Vännfors Grynet som det känns för dagen. Hon är snabbast på kortspeed i hela vår nyblivna tvååringskull och hon kan baske mig inte galoppera. Jag har lovat John (Östman) som körde in henne i somras att han ska få sitta upp i premieloppet.

2021-12-31

”Grynets” lillasyster har lugnat sig betänkligt sedan första bekantskapen och gör nu allt rätt i träningen där hon redan visar stor talang. Hon blir en stor och rejäl häst och även om det självklart är jättetidigt kan man väl i alla fall få drömma om Kriteriestoet då nästa år 2023.

2021-11-30

Som jag berättat tidigare är ”Sessan” utrustad med en stor portion humör men har verkligen lugnat sig och till stor del nu slutat med dumheterna för att nu vara hur härlig som helst att hålla på med och hon har dessutom i körningen redan visat intressanta speedkunskaper.

2021-10-31

Ett nyförvärv som även hon varit hos John och Heidi under sommaren. En otroligt snygg häst som visar lite envis vilja så här i början men jag är rätt säker på att vi ska kunna tämja henne. Hon påminner faktiskt mycket om storasyster Vännfors Grynets humör i början av karriären.