Vännfors Frökna

Far: Wessel Odin (NO)

Mor: Sorm Brith (NO)

Morfar: Åsajerven (NO)

Född: 2022 (2år)

Kön: Sto

Ägare: Nordli Sven-Olof, Vännäs

Uppfödare: Nordli Sven-Olof, Vännäs

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2024-05-31

Har en ruskig mammastam där mamma, mormor och mormors mor alla skördat stora framgångar. Som jag tidigare berättat är hon rejält matfrisk varför vi nu har henne på någon form av diet. Travet och inställningen med vinnarskalle finns dock där på ett suveränt sätt.

2024-04-30

Den mest utpräglade egenskapen så här långt är att hon verkligen älskar att äta och kör iväg hagkompisarna när det vankas foder för att hon ska kunna förse sig själv. En stor och rejäl häst som också är en jättefin travare och förhoppningsvis ska hon bli lite mindre matglad.

2024-03-31

En av de mest matglada hästar vi haft under senare år vilken gärna äter upp maten för de andra om tillfälle ges och ser till sin rondör ut som en fölmärr men när man kör henne blir man ruggigt imponerad då hon verkligen inte vill förlora. Banjobb väntar innan premielopp.

2024-02-29

Har svårt att vända till höger vilket jag är övertygad om beror på att en tand stör varför vi ska fixa till det i munnen här inom kort. Annars springer hon som en dröm men då hon verkligen älskar mat får vi vara vaksamma så att hon inte äter för mycket och blir rund som en höbal.

2024-01-31

Wessel Odin har för mig inte varit någon favorithingst men här har vi ett undantag. Hon springer redan nu premietid, är charmig att hålla på med och chef i hagen tillsammans med de andra tvååriga stona. Hon är inte rädd för någonting vilket jag tycker är en bra egenskap.

2023-12-31

Har för dagen lite tandproblem men är den häst som sticker ut mest positivt i vår nyblivna tvåårskull. Hon är helt cool i agerandet, inte rädd för någonting och visar redan nu ett ruskigt vasst trav. Här finns det stor utveckling. Blir eventuellt en andelshäst här framöver.

2023-11-30

Ett av november månads nyförvärv som varit på inkörning hos John (Östman) och Heidi (Hiltunen) innan hon nu kom till oss. Hon är till salu om någon är sugen och med en bror som tidigare nämnda Vännors Borken bör väl hon vara intressant. Det är riktigt fint trav i stoet.