Vännfors Borken

Far: Smedheim Solan (NO)

Mor: Sorm Brith (NO)

Morfar: Åsajerven (NO)

Född: 2020 (2år)

Kön: Valack

Ägare: Nordli Sven-Olof, Vännäs

Uppfödare: Nordli Sven-Olof, Vännäs

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2022-01-31

Jag skrattar faktiskt hela tiden när jag är ute och kör då han är så otroligt snäll och trevlig på alla sätt och vis. Han kommer att bli en riktigt fin häst som känns positivt allround i sitt uppträdande så här långt. Jag räknar med att det blir premielopp tidigt under sommaren.

2021-12-31

Vännfors Borken sköter träningen på ett mycket bra sätt och känns redan nu, när han blir två år, riktigt stark och rejäl. Han gör allt rätt och är en mycket sympatisk häst som jag tror redan nu utan problem skulle kunna jogga premietiden men vi väntar med till fram på vårkanten.

2021-11-30

Sven-Olafs häst är nu upp i ettåringarnas träningsdos under den här årstiden med jobb på fem, sex kilometer vilket den fint borkfärgade Sorm Brith-sonen sköter på ett bra sätt utan några som helst problem. Är en mycket snäll och trevlig individ nu efter att han blev valack.

2021-10-31

Har under månaden kommit till oss efter att ha gått på trivsamt sommarbete hos John Östman och Heidi Hilttunen i Kasamark. John varnade för att han mycket hormoner i sig och han gjorde också allehanda hyss. Har dock nu, efter att han kastrerats, blivit en lugn kompis.