Thravarn

Far: From Above

Mor: Thrava

Morfar: Thai Tanic (NO)

Född: 2017 (7år)

Kön: Valack

Ägare: Roger Sandström, Umeå

Uppfödare: Roger Sandström, Umeå

5 starter 0-0-0

Inkörda: 17 500:-

Travinfo

2023-12-31

Efter mycket lång tävlingsfrånvaro har han gjort comeback där det tyvärr blev en rejäl galopp direkt i starten. Han hade tidigare vissa karledsproblem men har tränat på hela vintern där det stadigt utvecklas åt helt rätt håll där han gör nästa start i Boden nu på fredag 5/1.

2023-11-30

Har som bekant varit borta länge men kvalade på godkänt sätt under oktober och har känts riktigt pigg och alert här på slutet. Blev dock tyvärr förkyld då han i november skulle göra tävlingscomeback men har nu ett lämpigt lopp på Umåker 15/12 vilket vi får ta istället.

2023-10-31

Har varit borta i hela tre år från lopptävlande men nu börjar det närma sig. Har tränat stadigt under hösten utan att vi krävt det där sista extra. Kvalade som godkänd på tiden 22.4 i fredags på Umåker. Tanken är att han ska göra tävlingscomeback nu under november.

2023-09-30

Han utvecklas i stadig takt där han nyligen gick ett banjobb på Umåker på ett bra sätt där han travade ett varv i 18-fart. Vi fortsätter att träna på ett tag till utan att forcera för att sen gå ut i kvallopp under oktober vilket krävs då han varit ifrån tävlande under en längre period.

2023-08-31

Stallets enda varmblod kom till Innergård under juli efter att ha stått i en hage i ett och ett halvt år med en hovfraktur. Han har lagt på sig några kilon och ser nu riktigt trevlig ut och nu tränar vi lite tuffare men det kommer att ta tid och måste få göra det efter så lång frånvaro.

2023-07-31

Jag körde in Thravarn för ett antal år sedan och nu vill Roger prova och se igen men vi ska komma ihåg att han varit ifrån tävlande länge. En mycket snäll och trevlig häst som vi får ta det lite lugnt med här i början och så får vi se hur det utvecklar sig. Stallets enda varmblod.