Svenne Express

Far: Norheim Svenn (NO)

Mor: Hjogglycke

Morfar: Gullsvarten (NO)

Född: 2019(2år)

Kön: Hingst

Ägare: Sandström Jonas & Mona

Uppfödare: Sandström Jonas & Mona, Persson I

0 starter 0-0-0

Travinfo

2021-03-31

Som jag sagt tidigare tycker jag verkligen att ”Svenne” visar stor talang i det här skedet och kanske allra främst sett till inställningen då han gör sitt i träningen alla gånger. Närmast på programmet står att han ska få bekanta sig med en riktig travbana och gå träningsjobb där

2021-02-28

Det finns inte så mycket nytt att rapportera om ”Svenne” som tränar bra så här långt under vintern och det med successivt ökad träningsdos. Det är en jättetrevlig och snäll individ för vilken, precis som för övriga tvååringar, det handlar om att i år gå premie- och kvallopp.

2021-01-31

”Svenne” fortsätter att göra allt rätt och visar talang vilket jag självklart är väldigt nöjd med. Är nu inne i rejäl träning med distanspass över sju, åtta kilometer. Det är faktiskt lite extra då jag mötte mamman Hjogglycka många gånger och körde dött lopp mot henne en gång.

2020-12-31

Kom som de andra då ettåriga hästarna till oss i augusti varefter allt gått utan problem då han är en lätt och trevlig häst att handskas med. Han har ett väldigt intressant blod, stam, med Kajsa Express som mormorsmor vilken fick startförbud med faktiskt inget avelsförbud.