Rosens Bon Bus

Far: Tekno Odin (NO)

Mor: Smeds Alva

Morfar: Wikvinn (NO)

Född: 2021 (2år)

Kön: Hingst

Ägare: Rune Fondells Bil&Maskin AB Linderöd

Uppfödare: Rosén Stefan, Tierp

o starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2023-04-30

Jag är verkligen nöjd med hästen som allt är bra med även om han växer lite varför han är trött mellan varven och benen kan också fara åt olika håll och kanter. Har gått banjobb på fint sätt och ska gå fler framöver med målet att vi ska ut i premielopp under juni månad.

2023-03-31

”En mycket fin och snäll häst” tycker Signe som nu är hos oss några dagar varje vecka. Även jag har enbart positivt att säga om hästen som med sina långa, vägvinnande steg nu ska få bekanta sig med banan inne på Umåker för att sen gå ut i premielopp under maj månad.

2023-02-28

Som jag har sagt och skrivit tidigare känns det jättebra med hästen där jag inte hittar något att klaga på eller bli orolig över. En jättefin häst som redan är stark och rejäl där han fortsätter att växa. Han har också ett oerhört fint steg där premielopp väntar under maj.

2023-01-31

Fortsätter att agera och utvecklas bra helt enligt plan och jag kan inte vara annat än väldigt nöjd med hästen som just nu växer lite vilket kan vara på plussidan. Är trevlig, visar fin inställning och ett långt fint steg där det närmast är premielopp på vårkanten som väntar.

2022-12-31

Har sedan han kom till oss visat fina takter med ett mindre hack i november vilket dock åtgärdades av tandläkaren och sen är det mycket bättre igen. Jag är väldigt nöjd med hästen som har långa fina steg. Efter denna träningsvår väntar premie- och kvallopp till sommaren.

2022-11-30

Har, som så många andra, haft besökt av tandläkaren vilken drog ut en enormt stor vargtand vilket var jättebra då han nu inte längre störs av det och springer mycket rakare i vagnen. Han visar redan nu stor talang varför det ska bli mycket intressant att följa hans utveckling.

2022-10-31

Denna välstammade ettåring köpte jag för ägare på kallblodsauktion på nätet för några veckor sedan och han har också kommit till Innergård. En jättefin Teknik Odin-häst som är långbent, trevlig och riktigt fin att köra det lilla jag hittills hunnit bekanta mig med honom.