Rosens Bon Bus

Far: Tekno Odin (NO)

Mor: Smeds Alva

Morfar: Wikvinn (NO)

Född: 2021 (2år)

Kön: Hingst

Ägare: Rune Fondells Bil&Maskin AB Linderöd

Uppfödare: Rosén Stefan, Tierp

o starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2023-01-31

Fortsätter att agera och utvecklas bra helt enligt plan och jag kan inte vara annat än väldigt nöjd med hästen som just nu växer lite vilket kan vara på plussidan. Är trevlig, visar fin inställning och ett långt fint steg där det närmast är premielopp på vårkanten som väntar.

2022-12-31

Har sedan han kom till oss visat fina takter med ett mindre hack i november vilket dock åtgärdades av tandläkaren och sen är det mycket bättre igen. Jag är väldigt nöjd med hästen som har långa fina steg. Efter denna träningsvår väntar premie- och kvallopp till sommaren.

2022-11-30

Har, som så många andra, haft besökt av tandläkaren vilken drog ut en enormt stor vargtand vilket var jättebra då han nu inte längre störs av det och springer mycket rakare i vagnen. Han visar redan nu stor talang varför det ska bli mycket intressant att följa hans utveckling.

2022-10-31

Denna välstammade ettåring köpte jag för ägare på kallblodsauktion på nätet för några veckor sedan och han har också kommit till Innergård. En jättefin Teknik Odin-häst som är långbent, trevlig och riktigt fin att köra det lilla jag hittills hunnit bekanta mig med honom.