Onyx Kiro

Far: Ingbest (NO)

Mor: Odile Kiro

Morfar: Moe Odin (NO)

Född: 2020(2år)

Kön: Valack

Ägare: Mats Gällerstedt, Vännäs

Uppfödare: Stall Kiro AB Skellefteå

0 starter 0-0-0

Travinfo

2022-01-31

Som jag sagt tidigare en lovande individ som gör det mesta rätt i träningen. Han har dock vuxit mycket i vinter och därigenom tillfälligt stannat i utvecklingen på något sätt vilket dock inte är direkt konstigt eller anmärkningsvärt. Han är riktigt snäll och kommer att bli stor.

2021-12-31

Han har vuxit rejält och kommer att bli en rejäl bit när han till sist vuxit klart. En träningsvillig häst som gör allt rätt och är mycket snäll att göra med. Då han av årskamraterna varit längst hos oss är han steget före i utvecklingen. Tränar nu positionsförändringar för att lära sig.

2021-11-30

Har av ettåringarna varit och tränat längst hos oss och därigenom logiskt också kommit längst i utvecklingen. En snäll och beskedlig häst som har varit trevlig att stifta bekantskap med. Jag tycker det är mycket intressant med Ingbest och en mamma som var trea i Derbyt.

2021-10-31

Kom som bekant till Innergård i augusti månad och visade sig på direkten vara oerhört lätt att ha att göra med då han verkligen är snäll. Visar också att han vet vad det handlar om och gör allt rätt. Har fått en ny hagkompis i Vännfors Borken med vilken han trivs mycket bra.

2021-09-30

Ingbest-sonen presenterade jag här i förra månadens rapport efter att han kom till Innergård i augusti. En av de snällaste ettåringar jag någonsin haft, är hur cool och beskedlig som helst där vem som helst skulle kunna köra honom redan nu. Inte rädd för bilar eller något alls.