Umåkertravet anordnar tävlingar med V64-spel nu på fredag kväll 15/1 där vår tipster Janne Karlsson självklart är med och hugger på V64-spelet.

– Det blev trevliga lopp så här mitt i vintern, tycker ”Jannekollen”.

Janne serverar ett V64-förslag på 162 rader där hans singelstreck är placerat i den sista avdelningen.

– Jag är helt inne på att det där blir spets och slut för Robert Dunder bakom Shut Up and Dance. Formen är bra och jag kan inte tänka mig annat än att han vinner det här, slår Janne fast.

Detta alltså i sjätte avdelningen, men innan dess är det som bekant fem andra lopp som ska streckas in.

– I V64-1 tror jag mest på formstarka Daniel Wäjersten och hans Global Wannabe men tar även med Bourne Dominion som gjorde det bra vid seger på Umåker i förra veckan.

I andra avdelningen – spårtrappa för kallblod – streckar Janne tre hästar:

– Nian Mjölner Apollo körd av Per Linderoth får min förstaröst där, men från ett besvärligt läge vågar jag inte spika, menar Janne som även tar med Bara Snygg och Minna C.G.

Två finska stallkompisar – Lillamaggan och B-G Emma – från Hemmi Salminens träning streckas i V64-3 tillsammans med Fly Bird Fly, Robert Dunder.

– Dunder har ett mycket intressant läge där och kanske kommer nyblivne fyraåringens första seger här i tionde starten, funderar Janne.

V64-4 handlar om en kallblodsuppgörelse:

– Här tror jag mest på trean Thess Prinsen och Ingvar Nyberg, men Forspärla är också i bra slag, menar Janne som även tar med Leif Erikssons Stjärnvin Linn.

Tre hästar har Janne också i den femte avdelningen:

– Det är ett rätt öppet lopp där jag i första hand tror på Magnifik Brodde som säkerligen är i form då han nu återkommer efter ett månadslångt uppehåll.

Jannes V64-förslag:

V64-1: 6, 8.

V64-2: 3, 5, 9.

V64-3: 3, 12, 13.

V64-4: 3, 4, 10.

V64-5: 1, 3, 6.

V64-6: 5 Shut Up and Dance.

162 rader.