Kommande veckoslut startar stallet såväl i Boden fredag kväll 31 maj som på Dannero under lördagskvällen 1 juni.

Bodentravet tävlar på fredag kväll 31 maj där vi i lopp 8 (Dubbelcupsförsöket Rolf Sundlings Minneslopp) hittar två startande hästar från Innergård i uppgörelsen som körs över 2140 meter voltstart.

Teknolina, som körs av Ove A Lindqvist, startar från ett tillägg 2160 meter:

– Teknolina har gjort det bra hela tiden men blev förkyld en vecka efter förra starten för en månad sedan. Hon har tränat bra under de senaste veckorna men behöver kanske det här loppet för att komma igång på riktigt igen, det blir barfota runt om och eventuellt urryckare för första gången.

Stålviktor, med Mats i sulkyn, utgår från innerspåret i 2180-fållan:

– Stålviktor var jättebra senast då han ledde till kort före mållinjen. Nu blir det ett lopp bakifrån men jag tror han kan prestera ännu bättre med en sån resa. Samma utrustning som senast, han är en platschans som jag ser det.

Ådalsbanan Dannero tävlar på lördag kväll 1 juni där vi i det femte loppet hittar nio startande hästar utspridda på fyra fållor där 2140 meter är grunddistansen som står på programmet.

Två Gällerstedtska hästar kommer till start där Vännfors Stjärna (körs av Per Linderoth) startar med ett tillägg och Källsjöviking med två.

– Vännfors Stjärna avslutade mycket bra i förra starten då hon gick sista varvet i 22-fart och var väldigt fin. Här är det några tuffa hästar med men en fin slant tycker jag ska vara inom räckhåll, Linderoth känner henne sedan tidigare. Barfota runt om och rycktussar.

– Källsjöviking, som jag kör själv, har inte haft något lämpligt lopp under maj månad men tränat bra hela tiden. Han står bra inne här och bör kunna dyka upp långt framme om det inte strular på vägen. Barfota runt om.