Bodentravet ”travar” på torsdag kväll 30 mars med V64-spel på menyn.

– Jag tycker att vi gör två intressanta starter, menar Mats.

I dagens första lopp – 2140 meter voltstart – årsdebuterar fyraåriga Guli Frasse som avslutade fjolårets debutsäsong med två raka segrar.

– Guli Frasse utvecklades mycket och gjorde det riktigt bra i slutet av fjolåret och jag är övertygad om att vi står inför en intressant fyraårssäsong. Vi har här i mars tyvärr inte kunnat köra några banjobb som det var tänkt då banan på Umåker omväxlande varit smetig eller hård varför han förmodligen behöver det här loppet där jag nu ser honom som en platskandidat. Det är också viktigt att vi kan skruva bort brodden vilket betyder mycket för honom.

I det sjätte loppet får vi se Guli Kajsa från ett knöligt elftespår bakom bilen där det handlar om korta 1640 meter.

– Guli Kajsa gjorde två täta starter i slutet av februari, har sen varit ifrån en månad efter att hon fick en oturlig galopp i Östersund och fick nöja sig med fjärdeplatsen. Här blev läget lurigt eller ska jag kalla det risigt? Skulle det lösa sig så att vi hittar fram tror jag att hon kan vara med och göra upp om det men det behövs ju en portion tur härifrån. Jag hoppas att vi kan köra utan skor bak men det är väl högst tveksamt om det går.