Stallet gör under denna vecka två svängar till Sundsvall och Bergsåker där Guli Kajsa startar under dagtravet onsdag 30 november och Vännfors Stjärna i ett ramlopp under Bergsåkers V75-dag på lördag 3 december.

I det tredje loppet under Bergsåkers lunchtävlingar på onsdag 30 november startar Guli Kajsa från spår 3 i ett lopp över 2140 meter med bilstart:

– Guli Kajsa startade i Boden i torsdags där det blev en malör då hon sprang upp i kusken framför och galopperade, Ove A tyckte i alla fall att hon kändes bra. Är hon som senast jag körde henne räknar jag med att hon är snabb ut och kommer vi till ledningen kör jag där. Bato Tösen har jag respekt för och det finns några till bra hästar men en fin slant laddar vi för. Jag hoppas att vi kan köra henne utan brodd, säger Mats.

På lördag 3 december står Bergsåker värd för V75-spelet och i det tredje loppet, utanför V75-kupongen, ska Vännfors Stjärna ut i ett stolopp över 2140 meter där hon startar med dubbla tillägg, 2180 meter, och det denna gång med Örjan Kihlström i sulkyn:

– Vännfors Stjärna har gjort flera fina lopp i höst, galopperade bort segern näst senast i Umeå medan det i förra loppet blev en för tuff öppning varför hon mattades men i alla fall var duktig som femma. 2140 är inte hennes favoritdistans men får hon spara speeden kan hon leverera en vass avslutning. Hon är missgynnad med skor men det är ju lika för alla, vi sätter på halvstängt den här gången, berättar Mats.