Skellefteåtravet tävlar på dagtid kommande måndag 3 juni dit Stall Gällerstedt åker med trion Grim, Guli Frasse och Vännfors Sessan.

Grim startar i dagens första lopp och det från spår ett där det är 2140 meter voltstart som väntar:

– Grim har svarat för jättefina lopp här under våren, senast tappade han rätt mycket på ett karambolage i första kurvan men reparerade bra till tredjeplatsen. Jag tror att han kan vara vassare i startmomentet från innerspåret och kommer vi till ledningen kör vi där, jag tycker att vi ska kunna vara rätt långt framme, barfota bak.

I tredje loppet (1640 meter autostart) utgår Vännfors Sessan från ett niondespår:

– Vännfors Sessan svarade för ett starkt slutvarv i förra starten och brukar kunna avsluta bra men här fick vi ett riktigt dåligt spår varifrån vi måste ha tur och längre än till en platschans sträcker jag mig inte. Eventuellt kommer jag att sätta på ett halvstängt huvudlag för att få henne vassare, det har hon bara gått med en gång tidigare och då blev hon piggare. Inga utrustningsändringar i övrigt.

Guli Frasse startar i dagens åttonde lopp (2140 meter voltstart) med ett tillägg:

– Guli Frasse gjorde det bra i comebacken efter lång frånvaro där han sänkte rekordet rejält. Här har jag inte direkt koll på motståndet, det blir nog rycktussar för första gången vilket känns intressant, skor runt om.