Stall Gällerstedt har tre hästar till start under Skellefteåtravets V64-tävlingar på måndag kväll 27 juli.

– Jag tycker att vi ska kunna köra in en del fina slantar, menar Mats.

I kvällens andra lopp kör Mats Guli Best från innerspåret på tilläggsvolten där distansen denna kväll är mogna 2640 meter:

– Guli Best gjorde det jättebra som trea senast på Dannero, han har aldrig tidigare startat över denna långdistans, men han ska passa bra för det och jag tror att han vinna det här loppet om vi får det att stämma, menar Mats.

I V64-5 (lopp 8) handlar det om kortdistansen 1640 meter med voltstart i ett Dubbelcupsförsök där sex hästar står start och då bland andra Stålviktor från spår tre och Vännfors Stjärna från det fjärde.

– Stålviktor var sämre i förra starten, men är behandlad efter det och allt är bra i träningen här hemma. Han är startsnabb och bör få en fin position härifrån, säger Mats som själv kör Stålviktor medan Sandra Eriksson sitter upp bakom Vännfors Stjärna:

– Vännfors Stjärna har denna kortdistans som sin bästa och är bra i ordning, det vore kanske intressant om hon och Sandra fick gå i ledningen, men det är upp till kusken. Gemensamt för båda våra hästar är att det kan räcka en bra bit, men vi är medvetna om att det är några riktigt bra hästar som startar från tillägg.