Stall Gällerstedt selar ut en trio hästar i det sjunde loppet (V64-4) på Bodentravet kommande fredag kväll 26/2.

– Guli Castor och Guli Vinn ska kunna vara med och fightas om en plats bland de tre om dom kommer igenom på ett bra sätt, Lillfax jagar en slant i första hand, kommenterar Mats.

Bodentravet bjuder in till V64-tävlingar på fredag kväll 26/2 där det sjunde loppet handlar om 2140 meter voltstart för kallblod med upp till en halv miljon på kontot och det alltså med tre Gällerstedtska hästar till start vilka alla startar med ett tillägg (från 295.001).

Lillfax, som denna gång körs av stallets lärling Jocke Rubertsson, startar från innerspåret i tilläggsvolten:

– Lillfax var lite blek senast, men det skyller jag på att han saknade lopp då han varit ifrån en och en halv månad, Jocke känner honom väl efter att ha kört honom mycket i träning, härifrån får dom smyga med och försöka ta en slant.

Från springspåret i samma 2160-fålla startar Guli Vinn med Ove A Lindqvist i jollen:

– Guli Vinn var dålig vid starten 27/12, har behandlats efter det och känns nu fin här hemma. Guli Vinn går från alla lägen och Ove A har ju vunnit med honom tidigare så om det bara löser sig så…

Guli Castor utgår från ett bakspår i tilläggsvolten:

– Guli Castor har mått bra av loppet senast efter att innan ha varit borta nästan i två månader. Han känns fantastisk hemma, trist att vi fick det här läget varifrån jag i alla fall ska försöka hålla uppe tempot under sista varvet. Det ska bli spännande att prova en isstart till innan vi laddar för sommartävlande där han trivs bäst.