Stall Gällerstedt har hästar till start när Bodentravet kör V64-tävlingar på torsdag kväll 25/11 och när Umåker lunchtävlar på måndag den 29:e.

En häst från stallet startar i Boden på torsdag kväll i form av Vännfors Grynet som körs av Ove A Lindqvist i det femte loppet över medeldistans.

– Ove känner Vännfors Grynet väl och formen är det inget fel på. Här blev det dock rätt tufft motstånd men får hon bara spara speeden till slut hoppas jag att hon kan vara bland de tre främsta trots att utgångsläget med ett tillägg inte är optimalt.

När Umåker tävlar dagtid på måndag 29 november har stallet fyra hästar till start.

I det tredje loppet, över kortdistans, startar både Guli Vinn (Ove A Lindqvist kör) och Källsjöviking från ett tillägg.

– Guli Vinn har varit borta från tävlande länge och behöver förmodligen loppet. Han är dock ute på rätt distans och trivs bra på is.

– Källsjöviking har också varit ifrån ett tag men jag vill påstå att formen finns där. Det är lurigt med tillägg på kortdistans men han har vunnit på is tidigare. Inga utrustningsändringar.

I det sjätte loppet startar Vicky de Castella med Micke Melander i vagnen:

– Det är tufft med dubbla tillägg men hon trivs i och för sig bättre bakifrån som jag ser det varför det inte behöver vara helt galet. Fem av fältets åtta hästar startar också från den fållan. Vicky de Castella gav sig lite väl lätt senast men bör vara lite förbättrad och jag ser det som en platschans.

Källsjölinus startar i det sjunde loppet med ett tillägg över medeldistans i åttahästarfältet:

– Källsjölinus är sin egen värsta motståndare då han är en friskus som kan hoppa bort sig lite när som helst. Skulle han agera lugnt och stabilt har han dock kapacitet för att vara långt framme i det här gänget, vi ändrar ingenting.