Veckoslutets tävlande går både norrut (Boden) och i motsatt väderstreck (Bergsåker) för stallet med totalt tre startande hästar.

I Bodentravets tävlingar på torsdag kväll 24 augusti startar i tredje loppet både Källsjöloke och Lia Lykke där Ove A Lindqvist sitter upp bakom den förstnämnda.

– Källsjöloke fick här ett intressant läge från innerspåret varifrån det bör kunna bli en bra resa då han är hyfsat startsnabb och lättplacerad. Förra gången var han lite för tungt balanserad varför vi lättar honom till denna start. Han känns fin hemma och med Ove den här gången också känns det spännande. Barfota bak.

– Lia Lykke, som jag kör själv, var ute i Derbykvalet i Östersund men det var för tufft för henne. Nu är det ett, så kallat, vanligt lopp och i den här klassen ska hon kunna hävda sig väl. Hon bör kunna göra ett starkt slutvarv som räcker rätt långt. Skor runt om.

På fredag kväll 25 augusti på Bergsåker startar Källsjöviking i det sjätte loppet över tre varv:

– Källsjöviking gjorde ett bra lopp senast och gick snabbt sista varvet och jag tycker inte att den långa distansen ska vara något problem där vi får spara speeden till sista varvet. Det är ganska bra hästar emot men han är bra själv också. Meningen är att han ska barfota runt om.