Umåker kör trav med V64-spel på torsdag kväll 23 mars.

– Nu har vi kommit till den årstid då det är lite lurigt med väder och banunderlag, rapporten är att det blir att köra med skor, säger Mats.

I det tredje loppet (2140 meter voltstart) på torsdagskvällen årsdebuterar nu fyraåriga Lia Lykke som 2022 hade en riktigt bra debutsäsong:

– Lia Lykke har tränat bra hela vintern och jag är helt inne på att även den här säongen ska bli bra. Här blev det dock tuffast möjliga motstånd på en gång med Pave Faksa T.M. och Lannem Stella i startlistan och då blir det väl för oss andra att rikta in oss på att köra om tredjeplatsen. Hon ska få ett snällt lopp där vi kör med skor.

Källsjöviking startar i det sjätte loppet (V64-3) med ett tillägg (2160 meter) efter att ha årsdebuterat i Östersund för tre veckor sedan där det blev en andraplats:

– Källsjöviking gjorde det jättebra i årsdebuten efter att ha gått utvändigt. Han gör säkert ett bra lopp igen och jag hoppas att vi åtminstone kan vara bland de tre främsta. Att vi förmodligen måste köra med skor spelar ingen större roll.