Stall Gällerstedt startar såväl på Bodentravets tävlingar på torsdag kväll 2/9 som under Umåkers breddtrav lördag 4/9.

– Några fina resultat tycker jag att det ska kunna bli, menar Mats.

Bodentravet står värd för V64-tävlingarna nu på torsdag kväll 2 september.

Här startar Guli Kajsa i det tredje loppet:

– Guli Kajsa har svarat för jättefina lopp i sommar och var nära att gå till final i Kriteriestoet. Hon har tränat bra efter det, står bra till här men det är några riktigt tuffa konkurrenter emot. Jag har en förhoppning om att hon ska kunna var bland de tre men ska hon vinna måste hon vara riktigt bra. Vi ändrar ingenting i utrustningen.

I det sjunde loppet selas Leon de Castella ut:

– Han var trög och lat sist fram till upploppet då han gick riktigt bra. Nu fick Leon de Castella ett skitläge här, nu får Ove A (Lindqvist) testa att köra så får vi som han får någon fart på honom. Fyra, femma skulle vara godkänt.

Umåker kör breddlopp på lördag 4/9.

Där startar Vicky de Castella i det sjunde loppet:

– Vicky de Castella har ett jättefint läge och får givetvis en fin position nu när det bara är fem hästar med. Hon var sämre senast, men är behandlad efter det och känns nu riktigt fin. Jag har svårt att bedöma motståndet men tycker att ”Vicky” ska kunna göra en bra prestation.

Mats kör även Skellefteåtränaren Leif Erikssons Eldson i det femte loppet:

– Han var bra i fjol, men sämre i år. Nu har Eldson varit borta ett tag och förhoppningsvis har dom fått ordning och fart på honom men det har jag ju ingen koll på.