Kommande veckoslut tävlas det i Boden fredag den 19:e och på Umåker lördag kväll 20 augusti där Stall Gällerstedt startar tre hästar.

Boden står på fredag kväll värd för V64Xpress-spelet tillsammans med Bollnäs där stallet startar Stålviktor i det sjätte loppet tillika V64-1:

– Vi fick ett trist chansartat läge med bakspår på tillägg men det är bara att ta det som det är. Allt är i alla bra med Stålviktor som vi kör barfota runt om men han är väl här inte direkt någon het vinstchans från det här läget.

När Umåker kvällstävlar på lördag selas Guli Frasse ut i det andra loppet:

– Guli Frasse gjorde ett fint lopp som tvåa senast i Skellefteå där han dock var lite ofokuserad och ville såväl in som ut i banan. Nu har vi tränat honom med helstängt med hål vilket gör honom mer skärpt och han känns också jättefin i träningen. Jag kan inget om motståndet men är han som senast bör han kunna vara med långt framme.

I det femte loppet startar Källsjöviking:

– Han var fantastiskt bra i förra starten på Dannero även om det blev ett mycket tråkigt slut där i Guldtäcket. Nu möter Källsjöviking väldigt tuffa elithästar som bland annat Philip Ess men ”Vikingen” är inte så dålig själv och är han som senast ska vi kunna nå en framskjuten placering här tycker jag. Det blir barfota runt om som senast om inte vädret och banan ställer till det.