Stall Gällerstedt startar tre hästar när vi kliver in i årets 24:e vecka.

– Jag tycker att vi ska kunna tjäna fina pengar, säger Mats.

Dannero kör lunchtävlingar på måndag 13 juni där Lia Lykke startar i det sjudne loppet:

– Lia Lykke har gjort tre jättefina lopp sedan debuten och känns fortsatt fin i träningen. Hon är inte så startsnabb, står nu med ett tillägg varför vi får lita på att hon till slut är lika stark och rejäl som i tidigare starter. Är som hon i de föregående loppen bör hon kunna vara långt framme. Skor och fast bomull, meddelar Mats.

Solänget står värd för breddloppstävlingar på tisdag kväll 14 juni.

Där startar Risåerland över kortdistans i det fjärde loppet.

– Trist att vi fick bakspår (9) bakom bilen med tanke på att Risåerland är startsnabb, härifrån måste vi självklart ha viss tur om det ska lösa sig men funkar det ska han ha chans att bli bland de tre. Vi har åtgärdat honom i munnen sedan förra starten vilket har gett bra resultat då han nu är kvitt de irriterande bekymren. Vi kör ”Erland” med helstängt huvudlag och skor på alla fötterna.

Stålville startar i det sjätte loppet.

– Stålville har haft otur då han hamnat i dåliga ryggar i de föregående starterna och även fått lite väl långt mellan loppen. För att vara ett breddlopp blev det rätt bra hästar med där vi siktar på att placera oss bland de tre främsta.

Mats kör även Lyckelds Månfaks denna kväll åt Lyckseleamatören Bo-Lennart Johansson.

– En fin travare som dock har lite hyss för sig och gärna får hemlängtan och vill bryta ut. Vi får se hur det fungera nu i ett riktigt lopp, menar Mats.