I början av denna vecka försökte vi dra igång en kampanj att försöka komma upp till 800 stycken som gillar Stall Gällerstedt på Facebook. Vi är imponerad att detta inlägg innebar att vi nådde ut till över 6 200 personer! Nu har vi nått vårt delmål på 800 stycken och har lottat ut våra mössor (det blev fyra stycken istället för tre). Vinnarna presenteras nedan med några frågor / svar.

Mössorna kommer att vara ute i vinnarnas brevlådor i början av nästa vecka, grattis!

Ta hand om varandra där ute!

Anna-Lena Wilhelmsson, Röbäck (Umeå) Varför gillar du Stall Gällerstedt på Facebook? – Eftersom jag har haft andelshäst hos dem. Bästa travminne? – Kan jag inte riktigt sätta fingret på, eventuellt Lycksele för några somrar sedan. Vad tror du om travåret 2021 – Hoppas jag blir bättre än 2020.

Örjan Andersson, Umeå Varför gillar du Stall Gällerstedt på Facebook? – Travtokig kompis Ivan Berglin som jag spelat fotboll med. Bästa travminne? – Cirka 25 stycken Elitlopp men ett minne som var lite extra var när Bold Eagle vann försöket för några år sedan. Vad tror du om travåret 2021? – Hoppas att vi får gå på sommartrav under 2021.

Mikael Öberg, Öjebyn Varför gillar du Stall Gällerstedt på Facebook? – Att gilla sidan Stall Gällerstedt på Facebook är en självklarhet. Är delägare i trehästar hos Stall Gällerstedt. Bästa travminne? – Mitt bästa travminne är när jag var på elitloppet för första gången. Fantastisk upplevelse. Vad tror du om travåret 2021? – Om året 2021, så hoppas jag att ”mina” hästar kommer till start och att det går bra för dom. Sen, det absolut viktigaste är att hoppas på att pandemin går över så vi alla kan besöka travbanorna igen.

Elisabeth Kristmansson, Alnö Varför gillar du Stall Gällerstedt på Facebook? – Annika & Mats Gällerstedt är så underbara Bästa travminne? – När jag och Annika jobbade på Hudik Stallion. Fått rida Lapp Barry. Vad tror du om travåret 2021? – Att det blir jättebra och att min 14-årige kallblodsvallack ska göra sitt bästa år innan pensionering.

/ Stall Gällerstedt FOTO: Träff hos Stall Gällerstedt 15/8 2020 (Innergård, Vännäs)