Nordlilja

Far: Tekno Odin (NO)

Mor: Fakslilja

Morfar: Järvsöfaks

Född: 2022 (2år)

Kön: Sto 

Ägare: Stall Lilja

Uppfödare: Källström Anders, m fl

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2024-05-31

Jag är otroligt nöjd med hästen som nyligen har fått bekanta sig med en bana för första gången där hon var lite ”tittig” och ängslig under första varvet men sen var det absolut inga problem utan riktigt bra. Är premieklar men ska få något fler banjobb innan vi tar oss an det.

2024-04-30

Växer för närvarande rätt rejält varför vi tar det lite lugnare med träningen. Hon kommer att bli en rejält stor häst, större än storebror Nordfaks. Kommer att gå banjobb nu under maj. Jag är riktigt förtjust i och jättenöjd med Nordlilja. Premielopp väntar under sommaren.

2024-03-31

Har bara varit hos oss sedan januari månad men visade snabbt mycket fina takter och jag har bara positiva omdömen att säga om henne där hon gör precis som man säger och vill. Kommer att gå spännande banjobb inom kort för att innan sommaren gå ut i premielopp.

2024-02-29

Kom till oss i januari och visade på direkten att det finns en trevlig dos talang hos henne där hon verkligen kan springa. Träningen går som på räls även om hon, som många yngre hästar, gärna tittar sig omkring när man är ute och kör henne. En jättetrevlig, fin och snäll häst.

2024-01-31

Ett färskt nyförvärv till stallet som kom till oss nu under januari men tyvärr blev förkyld på direkten. Nu har vi dock kommit igång med träningen, en helsyster till Nordfaks som springer lågt med huvudet, har otroligt långa fina steg. Nordlilja blir spännande att följa framöver.