Nordfaks

Far: Tekno Odin (NO)

Mor: Fakslilja

Morfar: Järvsöfaks

Född: 2020 (3 år)

Kön: Hingst

Ägare: Stall Lilja

Uppfödare: Källström Anders, m fl

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2022-04-30

En mycket fin och käck hingst som tagit sig rejält i utvecklingen här på slutet och gick för någon vecka sedan också ett banjobb på bra sätt. Det väntar fler banjobb nu under maj varefter jag tippar att han ska vara klar för att loppdebutera under juni månads senare del

2022-03-31

Kom till oss i Innergård i januari månad och har tränat tufft hela tiden efter ankomsten och utvecklas och blir stadigt bättre. Ska, som många andra av våra hästar, in på banan och träna där nu under april. Är lite sen i utvecklingen men det känns som en riktigt spännande häst.

2022-02-28

En jättetrevlig häst som kom till oss för en och en halv månad sedan och även om han är i växt har han utvecklats bra och tagit sekund efter sekund i träningsjobben som har varit av tyngre uppbyggnadskaraktär. Det känns på alla sätt och vis att det verkligen går åt rätt håll.

2022-01-31

Har fått tagit det lugnt med tävlandet en dryg månad vilket jag tror har gjort honom gott. Han är fortfarande lite väl ambitiös men vi ska prova en del utrustningsändringar här hemma och se om det kan få honom att lugna sig några snäpp. Startar i Skellefteå på söndag 6/2.