Liali

Far: Tekno Odin (NO)

Mor: Guli Galant

Morfar: Järvsöviking

Född: 2020 (2 år)

Kön: Sto

Ägare: Andersson Eva-Lott & Lia Johannes

Uppfödare: Andersson Eva-Lott & Lia Johannes

0 startspelare 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2022-01-31

En lillasyster till Guli Vinn som verkligen har utvecklats i rätt riktning under den här vintern. Tidigare var hon rejält spänd och nervig men nu har det släppt och istället är hon nu lat på ett lämpligt och positivt sätt. En trevlig och jättefin travare som har lätt för sig i aktionen.

2021-12-31

Var lite ängslig vid ankomsten till Innergård och har haft vissa hyss för sig i uppträdandet men har tagit sig rejält. En jättefin häst som redan nu känns som en klar talang där vi nu är inne i en period där det bara är att träna. Första ”examen” blir premieloppet till sommaren.

2021-11-30

Har blivit lugnare i sitt uppträdande men är fortfarande lite bakrädd varför man får vara vaken när man sitter där. Även om hon är lite vass är hon annars hur trevlig som helst där hon nu går två tre, veckojobb över fem, sex kilometer på ett sätt som gör henne gott.

2021-10-31

Har snart varit hos oss i två månader och lugnat sig några hack i humöret på ett positivt sätt. Liali körs efter rätt mycket inledande tömkörning nu i vagn utan några som helst problem, springet är lovande, en snäll och trevlig häst som bara är i början av sin uppträningskarriär.

2021-09-30

Kom till oss i Innergård i början av månaden från Eva-Lott och Johannes i Forslund mellan Lycksele och Vindeln. En jättefin och elegant häst som dock visar en portion humör varför det krävs extra tömkörning just nu innan vi kan på börja nästa steg att sätta henne för vagn.