Liabirk

Far: Tekno Odin (NO)

Mor: Guli Gry

Morfar: Järvsöfaks

Född: 2021 (2år)

Kön: Valack

Ägare: Andersson Eva-Lott & Lia Johannes

Uppfödare: Andersson Eva-Lott & Lia Johannes

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2023-04-30

En liten, enormt snäll och kämpaglad häst som utvecklas stadigt och börjar förstå vad det handlar om. Närmar sig nu premietiden som vi siktar på att klara av i juni. Sen kommer han att åka ”hem” ett tag till Eva-Lott och Johannes i Forslund för väntande skönt sommarbete.

2023-03-31

Har vuxit och tagit sig och vill nu verkligen ta i och springa. Har, som jag berättat tidigare, aldrig gillat det här med brodd och kommer aldrig att bli någon ”vinterhäst” men nu väntar när som helst bättre underlag varför vi ”preppar” för att gå ut i premielopp i maj månad.

2023-02-28

Liabirk är en snäll och trevlig häst med härlig inställning och han gör alltid gör sitt bästa i träningen. Längtar dock nu mycket efter att slippa brodd då det handikappar hans aktion rejält. Sen väntar välgörande banjobb med målet att gå ut i premielopp om ett par månader.

2023-01-31

En trevlig häst som är lättsam och bra att göra med. Han är inte direkt stor men fin och klok och sköter sig bra i träningen. Däremot gillar han inte att så här vintertid springa på broddar varför han, precis som de flesta av oss människor, längtar till stundande barmarksperiod.

2022-12-31

”Birk” är inte så stor men fin, stark, mycket klok och visar redan nu en härlig inställning till att vilja springa. Han sköter sig mycket bra i träningen. Liabirk kommer att säljas ut som andelshäst nu på vårkanten, jag återkommer när förutsättningarna är fastställda och klara.

2022-11-30

En stark häst som är helt orädd för precis allting och han har redan visat att han har bra inställning till vad det är vi håller på med men han får gärna växa till sig då han för dagen är lite liten. Kommer att säljas ut som andelshäst senare i vinter. Har fått några tänder dragna.

2022-10-31 

En liten käck och fin häst som kom till oss under månaden från Eva-Lott och Johannes i Forslund. Är efter Tekno Odin och undan Guli Gry som tävlade framgångsrikt för Rolf Jonsson på sin tid. Coolast av alla våra ettåringar. Ska säljas ut som andelshäst inom kort. Intressant!