Liabirk

Far: Tekno Odin (NO)

Mor: Guli Gry

Morfar: Järvsöfaks

Född: 2021 (2år)

Kön: Valack

Ägare: Andersson Eva-Lott & Lia Johannes

Uppfödare: Andersson Eva-Lott & Lia Johannes

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2023-01-31

En trevlig häst som är lättsam och bra att göra med. Han är inte direkt stor men fin och klok och sköter sig bra i träningen. Däremot gillar han inte att så här vintertid springa på broddar varför han, precis som de flesta av oss människor, längtar till stundande barmarksperiod.

2022-12-31

”Birk” är inte så stor men fin, stark, mycket klok och visar redan nu en härlig inställning till att vilja springa. Han sköter sig mycket bra i träningen. Liabirk kommer att säljas ut som andelshäst nu på vårkanten, jag återkommer när förutsättningarna är fastställda och klara.

2022-11-30

En stark häst som är helt orädd för precis allting och han har redan visat att han har bra inställning till vad det är vi håller på med men han får gärna växa till sig då han för dagen är lite liten. Kommer att säljas ut som andelshäst senare i vinter. Har fått några tänder dragna.

2022-10-31 

En liten käck och fin häst som kom till oss under månaden från Eva-Lott och Johannes i Forslund. Är efter Tekno Odin och undan Guli Gry som tävlade framgångsrikt för Rolf Jonsson på sin tid. Coolast av alla våra ettåringar. Ska säljas ut som andelshäst inom kort. Intressant!