Kattelbo Kajsa

Far: Järvsöviking

Mor: Karin R.G.

Morfar: B.W.Modde

Född: 2019 (2år)

Kön: Sto

Ägare: Ulf Blom, Östervåla

Uppfödare: Ulf Blom & Ulla Hammarstedt

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2021-05-31

Det går som på räls för ”Kajsa” och jag kan räkna upp hur mycket superlativer som helst kring hennes utveckling. Långstegad och fin. Hon har varit premieklar sedan länge, kommer nu att gå sitt premielopp på Solänget på lördag 5/6 då vi också får besök av ägaren.

2021-04-30

Är i princip premieklar men ska gå två, tre banjobb innan vi ger oss på det så att hon hinner bekanta sig med banmiljön. Hon har blivit lite slankare, är mycket lättsam och klok med långa fina steg. Ett syskon efter Tekno Eld med samma mamma kommer till oss i augusti.

2021-03-31

Hon är verkligen en stor talang med ett rytmiskt och mycket fint travsteg. Är möjligtvis lite för rund om magen fortfarande, men det ska vi åtgärda. Ska som alla våra ungdomar börja gå banjobb inne på Umåker i denna nya månad för att sen gå premielopp under sommaren.

2021-02-28

Som jag framfört tidigare är jag på alla sätt och vis jättenöjd med ”Kajsa” som är tidig i sin utveckling och jag ser verkligen fram mot när vi om någon månad, då det är broddfritt, kan köra banjobb inne på Umåker. Hon går nog premietiden redan nu och kan inte galoppera.

2021-01-31

Jag har mycket bra erfarenhet av hästar efter Järvsöviking och så här långt har vi här ytterligare ett bevis för hur snälla och lättränade ”Vikingens” avkommor är. Hon gör allt rätt, är stark och snabb och kommer att bli ”tidig” när vi om snart ett år bläddrat över till 2022.

2020-12-31

Kom till oss i augusti och var då rätt tjock, men ser nu mycket fint ut i kroppen. Hon har gjort allt rätt från första steget, är en snäll, trevlig och lättsam häst att ha att göra med och jag är på alla sätt nöjd. Att hon har Jenny R.G. och Trollfager i stammen tycker jag är intressant.