Kattelbo Hulda

Far: Tekno Eld

Mor: Karin R.G

Morfar: B.W.Modde

Född: 2020(2år)

Kön: Sto

Ägare: Ulf Blom, Östervåla

Uppfödare: Ulf Blom & Ulla Hammarstedt

0 starter 0-0-0

Travinfo

2022-01-31

Har utvecklats i rätt riktning i vinter och då vi testat lite andra skor så har hon fått travet att stämma mycket bättre. Hon är trevlig, gör för det mesta sitt och är nu mindre lat och oinspirerad än vad hon var under hösten. Hon börjar allt mer förstå vad det här handlar om.

2021-12-31

En väldigt trevlig häst som tränar rejält nu under vintern, hon är lite så då lämpligt lat på ett sätt som brukar vara positivt. Som de andra nyblivna tvååringarna basictränar dom nu positionsförändringar, får köra om varandra, trava först, gå i rygg och på liknande sätt.

2021-11-30

Acklimatiserade sig snabbt hos oss i Innergård där hon utan problem nu är igång med rejäl träning där hon körs minst två gånger varje vecka över fem, sex kilometer. Har redan visat att hon förstår vad det här handlar om. Har ett långt fint steg, är trevlig i sitt uppträdande.

2021-10-31

Systern till Kattelbo Kajsa har acklimatiserat sig bra och är en jättetrevlig tjej att hålla på med där hon redan visar långa fina vägvinnande steg då hon nu körs i vagn på ett bra sätt. Gillar skarpt sina kompisar Liatua, Liali och Vännfors Sessan som hon i höst delar hage med.

2021-09-30

Ett intressant nyförvärv efter Tekno Eld som kom till oss i början av månaden efter att närmast dessförinnan varit på sommarbete hos Heidi Hilttunen och John Östman. Syster till Kattelbo Kajsa, en trevlig individ med långa vägvinnande steg. Sätts för vagn inom kort.