Källsjölova

Far: Galileo (NO)

Mor: Kvitheims Karin (NO)

Morfar: H.G.Balder (NO)

Född: 2021 (2 år)

Kön: Sto

Ägare: Domeij Tomas & Asplund Tina

Uppfödare: Domeij Tomas & Asplund Tina

o starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2023-04-30

Har skött sig mycket bra i träningen hela vintern och något av en första examen blev det i premieloppet 20/4 där Jocke (Rubertsson) körde henne. Hon fick då också gå en vass speed efter mål vilket lovar en hel del. Nu tränar hon innan en sommarbetesperiod hemmavid.

2023-03-31

Som meddelats tidigare och som framgår av vår hemsida och facebook säljs det, utan inköpskostnad, andelar på detta lovande sto som gör allt rätt så här långt. Vi har sålt en del andelar på slutet och det finns nu bara någon enstaka kvar. Vi tränar för premielopp i maj.

2023-02-28

Jag är mycket nöjd med hästens uppträdande och kunnande där hon kommer att gå ut i premielopp rätt tidigt under kommande barmarksperiod. Säljs som andelshäst utan inköpskostnad omkring vilket information snart kommer på vår hemsida och facebook.

2023-01-31

Har tagit rejält utvecklande kliv i vinter och allt bättre börjat förstå vad det handlar om. Har långa, fina steg och påminner faktiskt en del om sin bror Källsjöviking när hon springer. Älskar att äta varför vi får hålla igen lite på maten. Här finns det ägarandelar kvar till salu.

2022-12-31

Har blivit lite lugnare och snällare till humöret varför det nu går smidigare att sela ut henne. I själva träningen sköter hon sig alltjämt jättefint med sina långa fina steg och nu springer hon också rakt fram på ett bra sätt. Hon är dock lite rund varför vi får se till att hålla ner vikten.

2022-11-30

En kraftfull märr som vi nu tränar stadigt tre gånger i veckan där det handlar om långa styrkebyggande pass. Hon har fått några vargtänder dragna. ”Lova” är lite lynnig till humöret, rejält jobbig att sela på men när vi väl är utanför dörrarna fungerar allting jättebra.

2022-10-31

Kom från uppfödarna till oss 3/10 och var då allt annat än tam där vi hade problem att lasta henne. Har dock på kort tid visat jättefin utveckling och kan nu köras själv utan problem. Bra hagkompis med Guli Sanna och en liten talang med ett mycket bra och vägvinnande steg.