Källsjöloke

Far: Norheim Svenn (NO)

Mor: Kvitheims Karin (NO)

Morfar: H.G.Balder (NO)

Född: 2019(2år)

Kön: Valack

Ägare: Domeij Tomas, Asplund Tina

Uppfödare: Domeij Tomas & Asplund Tina

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2021-05-31

Jag minns förvisso inte hur Lappbarry var i träningen som tvååring men vill nog påstå att ”Loke” svarat för de bästa banjobben bland tvååringar som jag upplevt under min karriär. Har varit premieklar sedan ett bra tag tillbaka och kommer att gå det under sensommaren

2021-04-30

Påminner faktiskt mycket om ett varmblod som man kan köra med ”blodingbalans”, tung fram. Är i jobben lätt att köra, går nästan att bara använda två fingrar. Är för dagen bäst i tvåårsgruppen där han utan problem kan jogga en 45-tid. Även här väntar nu banjobb.

2021-03-31

Som jag tidigare sagt är ”Loke” tidig i sin utveckling och nu bara ett par månader in på tvåårssäsongen är han redan snabb och tar för sig på ett härligt sätt. Ska med de andra i ungflocken gå banjobb i april innan årets uppgift att gå premielopp och stöka undan kvalet.

2021-02-28

Precis som jag sagt tidigare är ”Loke” tidig i utvecklingen och riktigt snabb för att var färsk tvååring. Han tränar bra, ska snart börja gå banjobb och det här året handlar logiskt om uppbyggnadsträning plus premie- och kvallopp. Här tänker jag redan på kriteriet nästa år…

2021-01-31

Jag har tidigare berättat att ”Loke” är som ett varmblod i sitt uppträdande och har ingen anledning att ändra på det då han nu, som nybliven tvååring, tränar bra och i dagsläget är snabbast av våra ynglingar. Han är tidig i utvecklingen. Svenskt Kallblodskriterium 2022!?

2020-12-31

”Loke” har under hösten lagt på sig en hel del och är nu mycket snygg att titta på. Är till stor del som en ”bloding” i sitt uppträdande med svansen rakt ut och öronen framåt. En glad och trevlig individ, har dock mycket passgång i sig varför vi får köra honom med tunga skor fram.