Källsjöloke

Far: Norheim Svenn (NO)

Mor: Kvitheims Karin (NO)

Morfar: H.G.Balder (NO)

Född: 2019(2år)

Kön: Valack

Ägare: Domeij Tomas, Asplund Tina

Uppfödare: Domeij Tomas & Asplund Tina

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2021-03-31

Som jag tidigare sagt är ”Loke” tidig i sin utveckling och nu bara ett par månader in på tvåårssäsongen är han redan snabb och tar för sig på ett härligt sätt. Ska med de andra i ungflocken gå banjobb i april innan årets uppgift att gå premielopp och stöka undan kvalet.

2021-02-28

Precis som jag sagt tidigare är ”Loke” tidig i utvecklingen och riktigt snabb för att var färsk tvååring. Han tränar bra, ska snart börja gå banjobb och det här året handlar logiskt om uppbyggnadsträning plus premie- och kvallopp. Här tänker jag redan på kriteriet nästa år…

2021-01-31

Jag har tidigare berättat att ”Loke” är som ett varmblod i sitt uppträdande och har ingen anledning att ändra på det då han nu, som nybliven tvååring, tränar bra och i dagsläget är snabbast av våra ynglingar. Han är tidig i utvecklingen. Svenskt Kallblodskriterium 2022!?

2020-12-31

”Loke” har under hösten lagt på sig en hel del och är nu mycket snygg att titta på. Är till stor del som en ”bloding” i sitt uppträdande med svansen rakt ut och öronen framåt. En glad och trevlig individ, har dock mycket passgång i sig varför vi får köra honom med tunga skor fram.