Guli Sanna

Far: Ängsborken

Mor: Lome Anna

Morfar: Lome Elden (NO)

Född: 2021 (3år)

Kön: Sto

Ägare: Jan Karlsson & Ernst Nilsson

Uppfödare: Andersson F & HB Anderssons Hästar

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2023-12-31

Var inte hundra fräsch här in i december och fick besöka veterinären före helgfirandet där hon behandlades i sina framknän varefter hon fått ta det lugnt några veckor nu över helgerna. Nu börjar vi om med träningen för talangen som har Kriteriestoet i sitt sikte.

2023-11-30

Allt är bra med hästen som tränar på bra men då det blev broddföre tidigare än normalt var vi lite sen på det varför vi nu avvaktar med att kvala till våren. Jag är inne på att hon är redo att börja tävla i maj månad och målet finns i Kriteriestoets försök på Dannero i juli.

2023-10-31

Janne och Ernst har som bekant öppnat sina stora börsar för en ny ”dyring” som kommer att kvala på Umåker i slutet av november. Allt är bra med ”Lillstjärna” som ger ett alert intryck och redan nu är målet under 2024-års debutsäsong självklart Kriteriestoet på Dannero.

2023-09-30

Vi kallar henne ”Lillstjärna” då hon påminner mycket om Vännfors Stjärna. Gick banjobb i 40- fart 1600 meter på ett bra sätt för några veckor sedan där Janne Karlsson direktrefererade jobbet till andra delägaren Ernst Nilsson i Umgransele. Det blir kval i höst för Guli Sanna.

2023-08-31

Fick en lugn julimånad vilket gjorde henne mycket gott. Är nu i full träning igen och förbereds för att kvala under hösten där banjobb väntar inom kort. Hon kommer att bli en riktigt snabb speedkula. Hon har fått nya ägare i form rutinerade firman Karlsson & Nilsson.

2023-07-31

Har under juli fått semester från träningen med härligt gröngräsbete. Hon har vuxit rätt rejält i sommar och kommer att kvala till hösten. ”Sanna” kommer att köpas av Janne Karlsson och Ernst Nilsson när dom sålt Väskinge Herman där det finns hugade spekulanter.

2023-06-30

Har efter det godkända premieloppet i april tränat riktigt bra under en längre vår- och försommarperiod för att nu i juli få en semesterpust med bete i gröna hagar som vi håller på att uppföra. Sen drar vi igång träningen igen för att vara preparerade för kval till hösten.

2023-05-31

Efter den fina insatsen i premieloppet i april har hon fortsatt att träna bra och utvecklas stadigt. Hon har också coolat ner sig rejält vilket självklart är värdefullt. Vi tränar på under denna månad innan hon får en lugnare sommarbetesperiod för att sen kvala till hösten.

2023-04-30

Hon var mycket bra i premieloppet 20/4 där jag körde henne utan några som helst tidsproblem. Jag var lite orolig innan då hon kan vara väl livlig hemmavid men väl inne på banan var hon trevligt lugn och fin. Nu tränar vi på, sen blir det sommarbete inför kval i höst.

2023-03-31

Som jag sagt tidigare ser jag en riktig talang i ”Sanna” som nu närmast, när banorna torkat upp bättre, ska börja gå vässande banjobb inne på Umåker för att senare gå ut i premielopp men då det inte är någon brådska förskjuts nog tidigare aprilpremieplanering till maj månad.

2023-02-28

”Sanna” känns mycket spännande och det speciellt nu efter att hon lugnat ner sig några välbehövliga snäpp. Hon tränar bra även nu under eftervintern och det kan bli premielopp redan i april. Mamman Lome Anna har lämnat Guli Anna som vann Kriteriestoet 2019.

2023-01-31

En väldigt talangfull häst som visar stort kunnande och trevligt nog har hon också lugnat ner sig till humöret då hon tidigare var rejält jobbig när hon skulle selas på. Går rejäl träning i vinter vilket hon tar till sig på ett riktigt bra sätt varför det lutar mot ett tidigt premielopp.

2022-12-31

Hon kan vara lite jobbig när man selar på henne men väl ute i träningen sköter hon sig jättefint på alla sätt och vis vilket självklart är det viktigaste. Efter att ha fått några tänder utdragna och en hagkompis i Källsjölova leker livet för ”Sanna” som blir en tidig och fin häst.

2022-11-30

Har fått några tänder utdragna under månaden vilket gjorde hennes mående mycket gott. En jättefin och trevlig häst som redan nu visar snabba tendenser. Jag skrev tidigare att hon saknade en hagkompis, nu är hon nästan för kär i Källsjölova som hon skuggar hela tiden.

2022-10-31

Förra månaden skrev jag om att ”Sanna” saknade en hagkompis efter ankomsten till oss i Innergård vilket hon nu fått i Källsjölova med vilken hon trivs perfekt. Tränar nu tre pass i veckan vilket hon sköter perfekt även om innan jobben är lite besvärlig att sela på.

2022-09-30

Vilken prinsessa! Jag såg henne nere i Hälsingland redan i våras och såg direkt att det var något extra varför hon nu den tionde september också kommit till oss där hon nu ska i vagn och sen träna under vintern. Hon längtar dock efter en hagkompis vilket vi löser inom kort.