Guli Sanna

Far: Ängsborken

Mor: Lome Anna

Morfar: Lome Elden (NO)

Född: 2021 (2år)

Kön: Sto

Ägare: Jan Karlsson & Ernst Nilsson

Uppfödare: Andersson F & HB Anderssons Hästar

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

2023-04-30

Hon var mycket bra i premieloppet 20/4 där jag körde henne utan några som helst tidsproblem. Jag var lite orolig innan då hon kan vara väl livlig hemmavid men väl inne på banan var hon trevligt lugn och fin. Nu tränar vi på, sen blir det sommarbete inför kval i höst.

2023-03-31

Som jag sagt tidigare ser jag en riktig talang i ”Sanna” som nu närmast, när banorna torkat upp bättre, ska börja gå vässande banjobb inne på Umåker för att senare gå ut i premielopp men då det inte är någon brådska förskjuts nog tidigare aprilpremieplanering till maj månad.

2023-02-28

”Sanna” känns mycket spännande och det speciellt nu efter att hon lugnat ner sig några välbehövliga snäpp. Hon tränar bra även nu under eftervintern och det kan bli premielopp redan i april. Mamman Lome Anna har lämnat Guli Anna som vann Kriteriestoet 2019.

2023-01-31

En väldigt talangfull häst som visar stort kunnande och trevligt nog har hon också lugnat ner sig till humöret då hon tidigare var rejält jobbig när hon skulle selas på. Går rejäl träning i vinter vilket hon tar till sig på ett riktigt bra sätt varför det lutar mot ett tidigt premielopp.

2022-12-31

Hon kan vara lite jobbig när man selar på henne men väl ute i träningen sköter hon sig jättefint på alla sätt och vis vilket självklart är det viktigaste. Efter att ha fått några tänder utdragna och en hagkompis i Källsjölova leker livet för ”Sanna” som blir en tidig och fin häst.

2022-11-30

Har fått några tänder utdragna under månaden vilket gjorde hennes mående mycket gott. En jättefin och trevlig häst som redan nu visar snabba tendenser. Jag skrev tidigare att hon saknade en hagkompis, nu är hon nästan för kär i Källsjölova som hon skuggar hela tiden.

2022-10-31

Förra månaden skrev jag om att ”Sanna” saknade en hagkompis efter ankomsten till oss i Innergård vilket hon nu fått i Källsjölova med vilken hon trivs perfekt. Tränar nu tre pass i veckan vilket hon sköter perfekt även om innan jobben är lite besvärlig att sela på.

2022-09-30

Vilken prinsessa! Jag såg henne nere i Hälsingland redan i våras och såg direkt att det var något extra varför hon nu den tionde september också kommit till oss där hon nu ska i vagn och sen träna under vintern. Hon längtar dock efter en hagkompis vilket vi löser inom kort.