Guli Kajsa

Far: Bork Odin (NO)

Mor: Guli Nova

Morfar: Järvsöfaks

Född: 2018 (2år)

Kön: Sto

Ägare: Gällerstedt Mats & Nilsson Ernst

Uppfödare: Andersson F & HB Anderssons Hästar

0 starter 0-0-0

Inkörda: 0:-

Travinfo

20200831

Efter sommarbete hos Tommy Nilsson på andra sidan älven är hon hemma igen och tränas för fullt och har också varit inne på Umåker. Tanken är att hon ska kvala om någon månad och sen ska vi träna med det lite mer långsiktiga målet i nästa års Kriteriestoet på Dannero.

20200731

”Kajsa” har här under juli månad varit på semesterbete hos Tommy Nilsson i Hällfors på andra sidan älven för att få variation i tillvaron. Hon kommer hem nu på måndag och då ska vi träna henne rejält för att kvala till hösten. Redan nu finns tankar på Kriteriestoet 2021.

20200630

Ville inte alls vara med när vi premieprovade på Umåker i början av månaden och ströks då. Vi provade därefter hemma några veckor innan hon förra måndagen på Solänget gick sitt premielopp på en 58-tid med krafter kvar. Stokriteriet nästa år är det långsiktiga målet.

20200531

Går stadigt banjobb inne på Umåker på ett mycket bra sätt och det senast nu i tisdags. Travar allt bättre, hon går kvaltid redan nu men börjar närmast med att gå premielopp på Umåker nu på torsdag 4/6. Tränar sen vidare under sommaren för att kvala på höstkanten.

20200430

Hon har gått flera banjobb under april och det oftast med Jocke i vagnen. Hon sköter sig rakt igenom mycket bra och klockades vid förra veckans jobb på premietiden. Här fortsätter vi att träna henne stadigt och som meddelats kan det bli premielopp under Lyckseleveckan.

20200331

Fortsätter att träna bra och ligger långt framme i utvecklingen. Hon var för några veckor sedan på Umåker och fick se en travbana för första gången vilket gick hur bra som helst med fin rytm i steget. Kanske blir det premielopp i Lycksele så Ernst får se henne på hemmaplan.

20200229

Hon är för dagen längst kommen i utvecklingen av stallets tvååringar. Efter incidenten i januari då jag åkte i backen har hon skött sig helt fläckfritt och exemplariskt under den här månaden. Hon har tränat bra hela tiden, är stor, stark och rejäl på alla sätt och vis.

20200131

Är för dagen springmässigt den bästa av tvååringarna, men är något av en ”förbrytare” med ett hett humör. Incidenten i förra veckan då jag åkte i backen och hon själv sprang hem tog hon dock på ett bra sätt där vi körde några extra träningsjobb direkt efteråt vilket gick bra.

20191231

Nu har vi fixat ut de irriterande vargtänderna som kan jämföras med visdomständer för oss tvåbenta. Nu springer rakt på bra sätt. En hård dam med rejält humör som slagit ett fotsteg på en vagn riktigt snett. Hon kanske lugnar ner sig när Ernst kommer och hälsar på…

20191130

Blir bättre i träningen, men vi har inte fått tandläkaren att åtgärda tandproblemet som gör att hon springer lite snett, men på onsdag blir det ingrepp i munnen och då kommer det att bli bra. Jag väntar på att radarkamraten och delägaren Ernst ska komma och hälsa på.

20191031

Tränar bra, körs för vagn utan problem och frodas, men springer mestadels lite snett vilket helt och hållet beror på några irriterande tänder i munnen som tandläkar´n ska få åtgärda inom kort. Hon är snygg som en tavla och ger ett mycket trivsamt personligt intryck redan i så här unga år.

20190930

Har nu börjat köras för vagn vilket går helt utan problem. Går tillsammans med Guli Tone i hagen och de trivs verkligen perfekt ihop. Extra glad är jag personligen för att Ernst Nilsson från Lycksele är på väg in som delägare här. Vi har haft hästar tillsammans i 20-talet år.