Grim

Far: Åsajerven (NO)

Mor: Lex Evelyn (NO)

Morfar: Moe Odin (NO)

Född: 2019 (4år)

Kön: Valack

Ägare: Team Grim

Uppfödare: Gravdal Gjermund, Norge

14 starter 2-1-3

Inkörda: 124 000:-

Travinfo

2023-04-30

Fortsätter att utvecklas i stadig takt, har gjort två starter under månaden vilket resulterat i två tredjeplaceringar och sänkt rekord. Han vill dock gärna springa med huvudet till höger varför han ska behandlas inom kort så att vi kan räta upp honom vilket bör ge en växel till.

2023-03-31

Det blev tappstart i starten på Umåker där det kördes riktigt friskt där framme. Grim gick riktigt bra till tredjeplatsen utan att få närkontakt. Vi drog en trasig och irriterande tand på honom förra veckan vilket var positivt. Han startar nästa gång på Dannero på påskafton 8/7.

2023-02-28

Startade på Umåker tisdag förra veckan där det tyvärr blev en oturlig galopp på upploppet där han kändes som en vinnare. Han är känslig och jag satt inte så still som jag borde ha gjort. Han har hög kapacitet och jag ser verkligen fram mot Grims tävlande under detta år.

2023-01-31

Har debuterat för oss under månaden och svarat för två fina lopp där han först vann enkelt med krafter kvar i Boden. Förra måndagen var han spänd bakom bilen och galopperade men var sen bra som fyra i mål. Vi får träna bilstarter. Eventuell ny start i slutet av månaden.

2022-12-31

Känns nu mycket bra i träningen efter att han åtgärdades efter ankomsten till Innergård i höstas. Jag körde ett banjobb med honom inne på Umåker en vecka innan jul med vilket jag var mycket nöjd varför han nu gör intressant tävlingsdebut för oss i Boden nu på torsdag 5/1.

2022-11-30

Har kollats och behandlats i rygg och mun av kiropraktiker respektive hästtandläkare. Känns fortsatt mycket intressant och rejäl i träningen där vi ska prova honom i banjobb när det är isunderlag som gäller och faller det väl ut kan det eventuellt bli vintertävlande framöver.

2022-10-31

Kom till Innergård från Dalarna en bit in i oktober efter att ha tävlat hyfsat under säsongen, vunnit ett lopp men galopperat i de flesta starterna vilket jag har svårt att förstå då han känns 100-procentig i travet här hemma. Vi ska kolla ryggen och nu ge honom banjobb.