Byske Philip

Far: Briskeby Philip (NO)

Mor: Sindyfaksa

Morfar: Järvsöfaks

Född: 2016 (7år)

Kön: Valack

Ägare: Sandberg Leif Tommy, Byske

Uppfödare: Sandberg Leif Tommy, Byske

29 starter 1-4-7

Inkörda: 644 416:-

Travinfo

2022-12-31

Känns bra efter att han åtgärdades i höstas. Jag hade någon tanke på att det kanske skulle gå att starta på vinterisen men har nu, efter test, fått lägga det på hyllan. Nu väntar istället rejäl träning och kval på vårkanten när isen är bortskrapad. Läggs ut till försäljning på Travera.

2022-11-30

En pigg, glad och trevlig häst och det känns verkligen att han har kapacitet att gå 24-tider. Han tränar nu kontinuerligt på ett bra sätt och jag kommer nog att testa honom på is i ett banjobb men är tveksam om det blir några vinterstarter då han har mycket passgång i sig.

2022-10-31

Känns fräschare och piggare än tidigare men vi tar det, som jag skrev förra månaden, lite lugnt och tränar hittills i lämplig takt. Att han har hög kapacitet märks dock även i dessa lugnare träningsjobb. Banjobb väntar, funkar han på brodd kan det bli kval in i vintern

2022-09-30

Hästen har gåtts igenom och åtgärdats för både det ena och det andra då han var allt annat än fräsch i kroppen. Det blir ny veterinärgenomgång i oktober. Vi har hittills bara kört lätta träningspass men det känns att det finns stor kapacitet. Här ska vi dock ha rejält tålamod.

2022-08-31

En nykomling hos oss som var kriterietvåa 2019 och tjänade över en halv miljon under debutsäsongen men sen har det inte riktigt funkat och han har inte startat i år. Vi ska gå igenom hästen, som har hög kapacitet, med målet att kvala och göra loppcomeback i höst.