Byske Elite (NO)

Far: Odd Herakles (NO)

Mor: Stolt Embla (NO)

Morfar: Lome Elden (NO)

Född: 2020(3år)

Kön: Sto

Ägare: UM Teknik & Service HB, Byske

Uppfödare: Grongstad Nina, Norge

0 starter 0-0-0

Travinfo

2022-12-31

Efter att i november ha fått tänderna positivt åtgärdade så har hon kommit igång med vinterträningen på ett bra sätt. Det är styrka som gäller med långa pass kring 16 kilometer i lugnt tempo. Hon är kvalklar till våren. Ska nu säljas på internetauktion Travera.

2022-11-30

Som jag nämnde förra månaden väntade då ett tandläkarbesök vilken åtgärdade en hel del i munnen. Hästen har långa, fina steg och verkar definitivt förstå vad det handlar om. Nu laddar vi för en lång och rejäl träningsvinter innan kval på vårkanten och därefter tävlande.

2022-10-31

Hon har gått ner lite i vikt här under oktober vilket gjort henne gott och hon tränar nu bra. Hästtandläkaren kommer att gå igenom mungarnityret här framöver och jag tror för dagen att vi avvaktar med kvalet fram till vårkanten och nu fokuserar på en rejäl träningsvinter.

2022-09-30

En ny bekantskap som kom till oss i Innergård under månaden. En mycket snäll och fin häst som rör sig bra men för dagen är lite väl tjock varför vi tar det lite lugnare med träningen här ett tag tills hon tappat ett antal kilo. Sen väntar en hård träningsvinter innan debutsäsongen.